Artikels en nieuws...

Op de koffie bij.... Alwin Petrie - Brummen

Op de koffie bij.... Alwin Petrie - Brummen

2-2-2023

Al vanaf jonge leeftijd hoort Alwin Petrie bij de absolute top van Nederland. Meerdere NPO overwinningen, nationale asduiven in meerdere competities, Olympiade duiven, nationale kampioenschappen van vitesse tot en met de dagfond, jonge duiven en natour. Noem het op en hij heeft het op zijn palmares staan. Sinds een paar jaar gesteund door dochter Maaike, die inmiddels op eigen naam furore maakt en de concurrentie met haar vader aan gaat. 

Gevlogen wordt in Brummen met drie ploegjes weduwduivinnen, een team van 12 voor Maaike voor de vitesse en midfond, een team van 12 voor de vitesse midfond voor Alwin, die ook een ploeg van 24 weduwen voor de dagfond kan inzetten. Een druk zakenleven zorgt voor de keuze van het systeem, zo eenvoudig mogelijk een zo hoog mogelijk rendement halen is het devies. 

In Brummen staan in het vliegseizoen Premium Complete Plus, Premium Superstart, Premium Turbo Extreme en Premium Detox op de menukaart. De weduwnaars die niet gespeeld worden krijgen de Premium Voilere mengeling voorgeschoteld, waar de jonge duiven worden grootgebracht met Premium Kweek Olympia.

Namens Team Matador wensen wij Maaike en Alwin Petrie alvast een geweldig vliegseizoen 2023 toe.

 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!