Artikels en nieuws...

Op de koffie bij: Sabrina Brugmans & Stephan Machiels, Halen (BE)

Op de koffie bij: Sabrina Brugmans & Stephan Machiels, Halen (BE)

26-1-2022

De zon is al een tijd niet meer gesignaleerd in het Noorden, dus maar eens kijken of bij onze zuiderburen deze nog wel door de wolken komt. Helaas, ook op de grens van Belgisch Limburg geen zon te bekennen in deze laatste dagen van januari.
 
Gelukkig heeft Stephan wel warme koffie aan de keuken tafel in Halen. Aandachtig luisteren naar een van de snelst rijzende sterren van de Belgische duivensport met een geweldig duivinnen systeem. Op zoek naar de details die het verschil maken, systematische aanpak met geweldige duiven. En zoals Stephan zelf opmerkt, een snuifje geluk.
 
In 2020 een geweldig seizoen dat werd beloond met een 1e Nationaal kampioenschap op de halve fond, plus de 1e nationale asduif kleine halve fond. In dit seizoen werd het Matador systeem toegepast met Premium Super Start, Super Vlieg en de Turbo Extreme, naast mengelingen van collega duivenvoer producenten.
 
In 2021 werden nog eens gas gegeven en werden maar liefst 2 nationale overwinningen gevierd. Met de oude werd een 1e Nat. La Soutteraine tegen 8400 duiven gespeeld, waar bij de jonge duiven de 1e Nat. Argenton tegen 23.000 duiven een enorme bekroning betekende. Bij zijn favoriete spel met jonge duiven werd in 2021 voor een groot deel van het seizoen de Matador Vlieg Jong Hot gevoerd.
 
Namens team Matador wensen wij Stephan en Sabrina een geweldig seizoen 2022 toe, op naar de volgende nationale zege.
Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!