Artikels en nieuws...

Op de koffie bij... Kris Cleirbaut - Putte (BE)

Op de koffie bij... Kris Cleirbaut - Putte (BE)

20-1-2022

De zon begint alweer in kracht toe te nemen, dagen worden langer en stilaan begint het te kriebelen richting duivenseizoen. Voor mijn vertrek richting het zuiden, zag ik de eerste beelden van de gastheer van vandaag voorbij komen. Zijn jonge garde de bodem van hun verblijf verkennen, op zoek naar granen en water. Tijd om met eigen ogen te aanschouwen.

Op weg naar Putte, in het hart van de Belgische duivensport, daar waar zovele tophokken naam en faam bereikt hebben. Vanaf de ring Mechelen langs nog eens een beroemde duivengehuchten Berlaar, en Lier over een hobbel-de-bobbel weg tot aan de Zoetewei, waar Kris dicht bij de houtkachel verblijft, geef hem eens ongelijk. 

Voorstellen van de stuntman uit Putte lijkt mij vrij overbodig. Nationale overwinningen, nationale asduiven, unieke series en vooral specialist met de jonge garde, gelauwerde meester van de motivatie. Een korte opsomming die lang de lading niet dekt van een uitmuntende carriere in onze sport, grootheid beroemd bij de oost Aziatische elite. 

Naar eigen zeggen een der eersten die de kwaliteiten van de Matador mengelingen op waarde wist te schatten bij onze zuiderburen, en tot op heden succesvol gebruiker van de Matador mengelingen en Backs producten. Naast mengelingen van collega duivenvoer producenten, staan in Putte tot grote tevredenheid op het menu: Premium Athletic, Premium Rust, Premium Start, Premium Boarding mix en de Premium Detox zijn opgenomen in de voerschema's. Daarnaast worden Ocean Gold mineralen mengeling en de Back's ViSpuMin constant verstrekt als versterking in de dagelijkse verzorging.

namens Team Matador wensen wij Kris en topsoigneur Jens heel veel succes in 2022.   

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!