Artikels en nieuws...

Op de koffie bij ... Gert Krab - Elst

Op de koffie bij ... Gert Krab - Elst

24-11-2021

Een waterig zonnetje door een vrijwel gesloten wolkendek. Het is eind november en op naar onze site- en advertentiebouwer Gert Krab in Elst. Twee vervaarlijk uitziende mechelse herders begroetten uw kronieker met luid geblaf, u bent gewaarschuwd. In 2019 maakt Gert een grote ommezwaai in zijn duivensportbeleving en maakt de overstap naar de grote fond. Hij maakt een start met een groep late jongen, verkregen uit eigen vriendenkring, al vaak bewezen een prima uitgangspunt. Met de jaarlingen in 2020 worden met grote passen selectie uitgevoerd waarbij als laatste de klassieker uit Bergerac wordt aangedaan, een prima leerschool zo zal blijken. 

In 2021 met een kleine ploeg doorgeselecteerde inmiddels tweejaarse trekt Gert naar de nationale klassiekers, waar hij in een lastig jaar door de grote poort naar binnen komt. Vooral zijn topduivin de 'Lianne' maakt grote indruk en brengt een gevulde prijzenkast naar huis. Op het nationale klassieke drieluik St.Vincent, Dax en Bergerac weet zij op toch nog jonge leeftijd, alle drie keren in de top 50 van de afdeling GOU te eindigen. Op de laatste klassieker zelfs met een nachtelijke aankomst om 01.23 uur. Het prima gebouwde duivinnetje, gekweekt door sportvriend Mees van Ginkel, wordt hiermee gekroond als 1e provinciale asduif meerdaagse fond en 1e asduif middaglossing bij de Marathon Noord. Verder zorgt zij ervoor dat Gert als 2e kampioen Middaglossing Marathon Noord op het podium mag plaatsnemen. 

De vliegploegen van Gert krijgen voor het zware werk de Matador Fond en Turbo Extreme in de voerbak, voor een optimale voorbereiding en herstel. Daarnaast worden Ocean Gold en Matador Mineral ter beschikking gesteld voor de mineralen voorziening. 

Namens Team Matador nog heel veel succes gewenst in de nabije toekomst

 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!