Artikels en nieuws...

Op de koffie bij... familie Lin, Rijnsaterswoude

Op de koffie bij... familie Lin, Rijnsaterswoude

8-11-2021

Een van de allersterkste hokken in de afdeling met wereldberoemde tegenstanders, zo mag je de familie Lin gerust kwalificeren. Onderbouwd met nationale kampioenschappen, nationale asduiven en als kroon op het werk meerdere Olympiade asduiven die in Rijnsaterswoude uit het ei wisten te kruipen.
 
Waar de ploeg oude duiven van vader Lin, onder de hoede van Shan Wang, het mooie weer op vooral de dagfond maakt, weet zoon Jiabin vooral met zijn team jonge duiven topprestaties neer te zetten. Hij is vooral trots op zijn vier jaar op rij een jonge duif in de top 10 nationale asduiven. Er zijn maar weinig die zulke papieren kunnen voorleggen. Met de jonge duiven is er ook nog eens een onderlinge strijd, waar Shan ook met een team jonge duiven op de 'oude' hokken de concurrentie aangaat. Dit leidde direct vanaf de start in 2020 tot verschillende grootmeester topnoteringen en top klasseringen bij de nationale hokkampioenschappen.
 
Jiabin ontwikkelde een eigen systeem voor de jonge duiven waarbij gewerkt wordt met Matador Super Start, Athletic en de Boardingmix op inkorfdagen. Zodra de kilometers oplopen of wanneer een zwaardere editie wordt verwacht, dan wordt ook de Turbo Extreme mengelingen in het laatste deel ingezet.
Namens team Matador heel veel succes alvast voor 2022
Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!