Artikels en nieuws...

Onder de microscoop bij... Aldert Hiemstra

Onder de microscoop bij... Aldert Hiemstra

20-10-2021

De rui is praktisch gedaan en dus op naar De Westereen voor de jaarlijkse controle bij Aldert Hiemstra (Almar Products). Hij is 'het brein en ontwikkelaar' achter de Backs producten 'TKK Nature' & 'Backs balance'.
 
Naast het reguliere onderzoek naar de bekende ziekten, verdiept Aldert zijn onderzoek onder meer naar de juiste opname en vertering van de voeding. Verder brengt hij de nasleep dan wel aanleiding tot het ontstaan van ongewenste ziekteveroorzakers via de microscoop in beeld, waarop geacteerd kan worden.
 
Almar Products is een bedrijf van Aldert Hiemstra. Hij ontwikkelt producten voor mens en dier. Op realistische wijze maakt Aldert Hiemstra gebruik van alles wat de natuur zelf te bieden heeft.
 
Door vele jaren ervaring met microscopisch onderzoek kwam Aldert Hiemstra tot de conclusie, dat er een nieuwe weg is naar een betere gezondheid van de dieren. Er dient een evenwichtige verhouding tussen alle noodzakelijke darmbacteriën te zijn, waardoor er een natuurlijke balans ontstaat. Vanuit deze basis worden producten ontwikkeld voor het welzijn van het dier te bevorderen.
 
 
 
Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!