Artikels en nieuws...

Op de koffie bij….. Pascal Ariën & Lieve De Keyser, Tielt Winge

Op de koffie bij….. Pascal Ariën & Lieve De Keyser, Tielt Winge

13-10-2021

1Nat. Limoges 15,500 oude duiven 2021

1Nat. Souillac 4,500 jaarlingen 2021

1Nat. Souillac 4,100 oude duiven 2021

Is er nog een introductie nodig bij deze recordhouder aan provinciale overwinningen, nationale overwinningen en asduiven op het hoogste niveau? 2021 werd in ieder geval nog eens een kroon op het werk met uniek 2 nationale overwinningen op een dag met twee duiven, hoeveel kunnen dat nazeggen?

Als ontwikkelaar van het chaossysteem, toch ieder seizoen nog verbeterd, in combinatie met een uitgekiend voedingssysteem, mogelijk zijn tijd al ver vooruit op de concurrentie. Nationale asduiven en overwinningen als hoofddoel, vooral in het tweede deel van het oude duivenseizoen pieken, voor weinigen weggelegd.

In Tielt Winge staan de Matador mengelingen en verschillende Backs producten op het menu. Op het korte werk zijn het Super Start met Turbo Extreme. Eens de halve fond en fondvluchten op de agenda verschijnen wordt er doorgeschakeld naar Athletic, Supervlieg en Turbo Extreme om de energietanks vol te tanken richting top presteren. In de recuperatie is er een prominente rol voor de Detox mengeling met Ocean Gold, om de vliegploeg in korte tijd ‘zuiver te zetten’ voor een volgende grote opdracht.

Team Matador wenst de Belgische topcombinatie nog veel meer succes, en wij kijken uit naar de volgende topprestaties in 2022.
 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!