Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Welkom bij Matador

Welkom bij Matador

De premium lijn werd ontwikkeld, rekening houdend met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en getest door ervaren duivenliefhebbers. De granen worden geselecteerd met de grootst mogelijke zorg, om zodoende optimale mengelingen te garanderen. Onze filosofie is om voortdurend te verbeteren op basis van onze ervaringen, met de hulp van de wetenschap. Onze missie is de dieren optimaal tot hun recht te laten komen. Elk aspect is goed doordacht. Zodoende worden steeds geoptimaliseerde mengelingen aangeboden. Matador, de ontwikkelingen gaan door….


Michael Backs bekijkt de cribs mais in Beiern Zuid-Duitsland. 

 

Nieuwe sierduivenvoer folder

De nieuwste sierduivenfolder met daarin alle specifieke Matador mengelingen, vindt je door de afbeelding aan te klikken. Uiteraard ook voor al onze sierduiven vrienden geldt, de ontwikkelingen gaan door....