Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Voerplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

Gert Krab uit Elst (U) wint 2e NPO van Peronne jonge duiven afd.8.
31-8-2011

Na een voortvarende start met vele kopduiven en hoge prijspercentages op de eerste vluchten, slaat Gert meteen toe op de eerste Teletekstvlucht voor de jonge duiven in zijn afdeling. Hij wint van Peronne met zijn eerste getekende de 1e prijs in zijn club, welke goed is voor de 2e NPO in Afdeling 8 Zuid tegen bijna 10.000 duiven. Met 23 prijzen van 31 gezette duiven wordt een prijspercentage van ruim 74% behaald.
 
Vanaf dezelfde vlucht werd ook met oude duiven geconcourst. Daarop haalt Gert eveneens met een aangewezen duif ook de 1e prijs in zijn club. Goed voor de 1e in de CC en Kring en de 2e in de Regio.

Gert heeft zowel de duiven, als ook de zaak aan huis. Als webmaster maakt hij vele websites, ook voor duivenmelkers. De Matrador site is er ook eentje van zijn hand. Daarnaast onderhoudt hij zijn eigen  www.duivensites.nl met daar op vele artikelen over de de duivensport.

Dit zijn hele mooie resultaten Gert!!

Van harte gefeliciteerd. 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug