Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Voerplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

1e NPO Peronne afd.10 voor van Panhuis in Meppel
29-8-2011

Richard van Panhuis uit Meppel laat via mail weten, dat op het hok in Meppel (bij zijn vader) gisteren de 1e NPO is gespeeld vanaf Peronne Afdeling 10 (Er wordt hier gespeeld op naam van moeder). Uiteraard voeren wij op zowel ons hok in Leersum als in Meppel Matador;  Cees is vaste klant bij Dick Vogelzang in Staphorst, zo meld Richard. En volgende foto is het een echte duiven familie van jong tot oud.

De NPO winnaar is een wonderduivin want zij is pas de laatste 4 vluchten gespeeld (eerste 3 overgeslagen) en speelde op de 1e vlucht een 6 van +/- 730 duiven en speelde de 3 weken nadien super op de NPO vluchten 16e NPO, 47e NPO en 1e NPO !! Waarschijnlijk is er op dit moment geen jonge duif in Nederland, die harder heeft gevlogen op de afgelopen NPO vluchten.

Geweldig gedaan mannen!!

 

 

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug