Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Vliegplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

Bert Wolf Didam 2e NPO Vierzon afd.9.
29-7-2011

Bert Wolf uit Didam is goed bezig. Hij starte in 2009 weer met duivensport en is meteen succesvol. Bert wilde meteen goed beginnen zo vertelde hij me toen ik in het voorjaar bij hem was. Daarom kocht hij een flink aantal jonge duiven van Will en Falco Ebben. Daarmee haalde hij dit jaar al twee keer eerder uit met een tekelekst melding. Nu is het dus al voor de 3e keer raak met een 2e NPO Vierzon van afd. 9. Dit keer was het niet zomaar een vluchtje, maar een echte dagfondvlucht. 

Voor Bert was het een vlucht van 600 km. Om 17.27 landde de NL09-1971027 op de klep. Het was een rechtstreekse duif van Wil en Falco Ebben. De duif behaalde daarmee een eerste plek in Kring 3 en dus de 2e NPO in Afdeling 9.

Super gedaan Bert,

van harte gefeliciteerd!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug