Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Voerplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

1e NPO Limoges afd. 10 voor Dick Vogelzang Staphorst
4-6-2011

Met een 5e Nationaal Limoges (sector 4) krijgt het overnachtspel voor Dick Vogelzang in 2011 een uitstekende start. Het is net tekort voor een 1e Nationaal, jammer, maar toch een 1e NPO  Limoges in afdeling 10. Dick had zich voorgenomen om dit jaar weer zijn eigen systeem te volgen en niet te veel naar links en rechts te kijken.

Hij runt een fouragebedrijf en dierenspeciaalzaak en werd in 2010 importeur van Matador in Nederland. Zodoende heeft hij niet zoveel tijd voor zijn duiven.  En dan is een dergelijk resultaat neerzetten is toch wel super!!

Dick liet me vlak voor het inkorven nog de duiven zien en ik was onder de indruk. Dat bleek ook wel, want alle 10 duiven waren keurig op tijd en in de prijzen thuis. De winnaar was een duif van Dick de Leeuw uit Renkum.  

Dick, van harte gefeliciteerd met je 1e NPO in afd. 10.

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug