Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Vliegplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

Comb. P en K van der Haar Staphorst haalt uit op Epehy: 1 en 2 in afd.10 zuid.
23-5-2011


Peter van der Haar, altijd al een goede vlieger, schakelde dit jaar voor het eerst over het Matador systeem.  En of het daar aan ligt, wie zal het zeggen, maar hij maakt dit jaar gewoon een stap naar voren met zijn duiven. Peter is er super enthousiast over omdat hij nu de resultaten ziet. Als klap op de vuurpijl was het dit weekend raak met een 1e en 2e Epehy in afdeling 10 zuid (rayon 8 t/m 11).

De laatste jaren moeten we absoluut rekening houden met Staphorst als zijnde een sterk duivengebied. Het gaat hier om de seconden en ook in de afdeling dient met dit gebied niet te onderschatten.

Peter is een kweekcentrum begonnen met Dick Vogelzang uit Staphorst. De mannen hebben de laatste tijd bijzondere duiven aangeschaft. Zeker de moeite waard er eens een kijkje te nemen. 
Van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug