Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Vliegplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

Gert v.d.Boogaard Rijen wint 2e Nationaal Chateauroux tegen 9.892 duiven
22-7-2010

Chateauroux is een nationale vlucht met in totaal 9892 duiven in concours

De "896" Voske van Gert was enorm op dreef en werd als 2e Nationaal Chateauroux geklokt. In de eigen afdeling bleek Gert een topprestatie neer te zetten: 1-2-3-4 en zijn "524"Tinello duifke de 11e Nationaal afd 1-2-3-4. Totaal 11 prijzen van de 25 gezette duiven. De duiven van Gert doen het overigens dit jaar toch heel erg goed, alleen met het voer van Matador en Backs Proteine plus. Dit geeft hij naar eigen zeggen weekelijks de eerste 2 a 3 dagen. Vanaf begin 2008 heeft hij nergens meer voor gekuurd en de duiven blijven in orde. Zelfs met de jongen heeft hij geen problemen gehad dit jaar. Er zijn pas enkele kwijt. Die wegbleven had hij eigenlijk ook al in het snotje. 

Gert begeleid ook liefhebbersop de overnacht en met succes.

 

Gert, dat is echt fantastisch. Gert is lid van de Matador testgroep en presteert de laatste jaren buitengewoon.

Super gedaan!!!

 

 
<<< Terug