Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Voerplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

1e NPO Peronne afd.8 tegen 20.000 duiven: Nico Meuwsen Nijmegen
17-8-2009

Op de NPO vlucht Peronne waren we de NL 09-1979260 even kwijt. Dat kon ook niet anders want die was de zwart wit geblokte vlag al gepasseerd en zat rustig in zijn hokje bij Nico Meuwsen uit Nijmegen.

Daarmee liet deze jonge duif maar liefst 20.000 anderen achter en werd zo winnaar: 1e NPO Peronne afd. 8. en dat is een uitzonderlijke prestatie.

Nico is een z.g. herstarter die in 2004 de duivensport weer oppikte. Hij doet dat met de duiven van G & S Verkerk, Peter van der Merwe, Nico van Noordenne, Jerry van Olderen en Geert Munnik uit Noordbroek.

Nico is een gedreven man die veel over heeft voor de duiven en die er alles uit wil halen wat er in zit. Dat is hem deze keer uitstekend gelukt.

Fantastisch Nico.
Van harte gefeliciteerd.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug