Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Voerplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

Martin Halie Zwagerbosch winnaar op 1e NPO vlucht afd 11.
8-5-2009

Al vele jaren vliegen de duiven van Martin Halie topprestaties en vele keren was hij al op teletekst. Het seizoen 2009 is net van start gegaan en meteen maakt Martin een super uitslag: 1e NPO La Ferte s/ Jouarre in afdeling 11. Een geweldige prestatie.

Al enkele jaren is Martin testhok van Matador en worden daar vaak nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en voedingsprodukten uitgetest. Natuurlijk is niet elk nieuw produkt een knaller. Testen gaat ook wel eens met de nodige teleurstellingen gepaard. Maar willen we vooruitkomen, dan is testen in de praktijk een absolute "must".

Martin is een echte kanjer als het gaat om het uitvinden en uitproberen van alles wat nieuw is. Dat motiveert hem ook enorm. Een gedreven man met een zeer sterke wil om verder te komen. Dat tekent de echte winnaar.

 

Van harte gefeliciteerd.

 

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug