Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Voerplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

Portret van Kees Deinema uit Zwolle
21-7-2008

 

In 1966 zegde hij de duivensport vaarwel. In september 2004 is hij weer als herintreder begonnen met duiven. Eerst met wat late jongen van K. van de Woude en Warner Ramaker. Later werden er wat duiven bijgehaald bij Anton Franck uit Zevenaar, Eppe Bodde uit Winschoten en Jan en Nico Voskamp uit Diepenveen.

Tijdens het seizoen werd vorig jaar begonnen met het Matador voerschema. Er werd toen 2 maal een eerste in de vereniging gespeeld.
Dit jaar ging het fantastisch. Tot nu toe werd 6 maal bij de eerste 10 van regio 2 van de Gou gespeeld. en 3 maal een teletekstvermelding gehaald. Maar ja, het gaat gewoon door bij Kees….afgelopen weekend wilt u weten? 1e op Chateauroux in ZCC Zwolle. 

Voor vitesse  midfond en fond zijn 14 weduwnaars op het hok aanwezig. Doe dat maar eens na. 38 jaar geen duif gezien en dan zo terugkomen. Dat verdient een groot compliment.

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug