Website Backs
Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
     Home           Dealers           Voerplannen           Informatie           Matador           Assortiment           Nieuwsbrief           Contact     
Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.

Jelle en Paul Roziers Berlaar: 2e Nationaal en 1e Provinciaal op Bourges J.D.
4-2-2008

Vader Paul en zoon Jelle Roziers hadden de jonge duiven er optimaal voor staan. Dat is echter nog lang niet altijd een garantie voor een top uitslag. Maar op de eerste Nationaal Bourges was het hier wel meteen raak. Een 2e Nationaal (definitief) en dan ook nog even de 58e, 77e en 99e  Nationaal draaien is een prestatie van formaat  (nog niet definitief). 

Vooral Jelle is druk met de duiven. Op de Taverne "de Laarhoeve" zitten de duiven en hier wordt elk weekend met veel liefhebbers nagepraat over de vluchten en de duivensport in het algemeen. Jelle is een geweldige promotor van Matador duivenvoeders en dat doet hij met veel succes. Kijk maar eens naar al die eerste Provinciale winnaars uit Berlaar. Mannen, van harte gefeliciteerd met deze super prestatie.

Op de Olympiade in Oostende: Jelle Roziers in gesprek met voedingsadviseur Willem Mulder

 
<<< Terug